Після того як відкачали мед, потрібно залишити його у відстійнику на певний час. Під час відстоювання дрібні частинки воску та інші механічні домішки піднімаються на поверхню меду. Тривалість відстоювання меду залежить від його температури, в’язкості та об’єму.
Є такі рекомендації відстоювання меду: шар меду товщиною 1 метр відстоюється 15 діб при температурі 10°С, при 20 °С – 3 доби, при 30 °С – 18 годин, а при 40°С – 6 годин.
Для якісного відстоювання меду на підприємстві пропонуємо купити відстійник з нержавіючою сталі об’ємом 200 л. В середині стінок відстійника є електричні дроти, які нагрівають відстійник. На баку відстійника вмонтований пульт управління, який дозволяє виставити час і температуру підігріву. Також цей відстійник можна використовувати як декристалізатор для меду.
Загальні характеристики:
- Потужність 230В
- Об’єм 200 л (~ 270 кг)
- Матеріал кислотостійка нержавіюча сталь
- Клапан нержавіючий 2 "
- Потужність нагрівача 230 В / 520 Вт
- Регулювання температури 30-55 ° С
- Діаметр Ø700 мм
- Висота 800 мм
- Внутрішній діаметр баку / товщина сталі Ø 600мм / 0,8мм
- Зовнішній діаметр баку / товщина сталі Ø700 мм / 0,8 мм
- Форма дна / товщина сталі плоска всередині 0,8 мм зовнішній 0,8 мм
- ручки Ø25 мм, приварені до кожуха
Щоб купити відстійник для меду, залиште замовлення в нашому інтернет-магазині BackCountry просто з дому. При оформленні замовлення вкажіть необхідну інформацію. Якщо товару немає в наявності, чекати замовлення потрібно до 8 тижнів.
Оплатити покупку можна або готівкою, або переказом коштів на банківський рахунок.
Інформація представлена для ознайомлення. Зовнішній вигляд та характеристики товару можуть відрізнятись від вказаних тут.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.