З гордістю виготовлено в Україні методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Склад: крупа кус-кус (73%), кебаб рослинний сублімований (13%)(ізолят соєвого білку, пшеничний білок, олія соняшникова, олія кокосова, екстракт дріжджів, крохмаль картопляний, волокна картопляні, прянощі, сіль), овочі тушковані сублімовані: цибуля, морква, перець солодкий, кабачок (11%), петрушка сушена, часник сушений, куркума, коріандр, чорний перець, сіль.
Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом між рівнем 3 та 4 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.