Кус-кус – традиційна крупа, популярна серед північноафриканських, близькосхідних і середземноморських культур.
Ідеально підійде для активних й енергійних людей, а також для тих, хто регулярно займається розумовою діяльністю.
Порція кус-кусу з апельсином, фісташками та курагою вранці наситить вас й збагатить організм необхідними вітамінами та мінералами.
Для приготування використовуються лише натуральні компоненти. Жодних підсилювачів смаку, чи барвників.
Страва виготовлена шляхом висушування готових продуктів. Саме тому, смак її максимально близький до тієї, що ви готуєте вдома.
Спосіб приготування: залити страву 200 мл окропу, перемішати, та зачекати протягом 7 хвилин.
Склад: кус-кус, фісташки, апельсин, сухе молоко, курага, мед натуральний.
Харчова цінність: білки 10.7 г, жири 4.8 г, вуглеводи 58.75 г
Енергетична цінність порції: 342 Ккал
Вага: сухої страви – 80 г; готової – 360 г
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.