З гордістю виготовлено в Україні методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Склад: пластівці гречані (76%), філе індиче варене сублімоване (10%) , овочі тушковані сублімовані: цибуля, морква (8%), сіль, перець чорний.
Уяви, що перед тобою велика порція духмяної гречки. До її аромату м’яко додається запах м’яса. Ти куштуєш і з кожною новою ложкою тобі хочеться ще, аж поки не побачиш дно тарілки. Все, ти ситий й задоволений. А тепер прибираємо з уяви тарілку, телепортуємо себе в затишний намет посеред гір. Ранок, прохолода, але руки приємно зігріває термопакет з цією ж кашею. Смак той самий, а відчуття в сотню, ні, в тисячу разів яскравіші. Харчування в поході стало досконалим! Гречана каша зі справжнім м’ясом – незмінний атрибут гірських походів. Можна сказати – найулюбленіша туристична їжа. Упізнається з першої ж ложки.
Метод приготування: відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом до рівня 3 на лінійці всередині, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин. За бажанням долити окріп. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.