Склад: квасоля варена сублімована, овочі тушковані сублімовані (буряк, капуста, морква, цибуля,томатна паста, петрушка), картопляні пластівці, томатні пластівці, цукор, сіль, часник сушений. Виготовлено методом сублімації та інфрачервоної сушки натуральних інгредієнтів.
Метод приготування: струсити та відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом 400 мл (до рівня 9 на лінійці справа), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин, насолоджуватися стравою. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
А з сальцем? М-м-м)
Так, сьогодні багато речей із набору мандрівника стають в нагоді просто в домашніх умовах, щоб поїсти, зігрітися або отримати електроенергію.
То ознаки справжньої українки))
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.