Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
+ 38 063 716 89 92 Замовити дзвінок

Тепло на фронті: речі, які потрібні військовому восени

Тепло на фронті: речі, які потрібні військовому восени

Кожен із нас намагається допомогти рідним незнайомцям, а саме – українським військовим. Надворі стає все холодніше і чим нижча температура, тим більше нашим воїнам потрібні теплий одяг і засоби для зігріву — у бліндажах і окопах вогко та холодно. Долучитися до того, аби нашим захисникам було трішки тепліше, може й кожен з нас.

Якщо ви хочете допомогти військовим, але поки що не знаєте чим, то ця стаття для вас. Також вона допоможе волонтерам, які шукають, де купити військовий одяг, взуття та все необхідне на фронт. Ми підготували список товарів, які потрібні ЗСУ прямо зараз або можуть знадобитися у майбутньому.

1. Флісова кофта Army Light Olive

Тактична, формена кофта, розроблена спеціально для охоронних та воєнізованих структур, добре підходить як утеплюючий шар. Кофта виконанна з інноваційної, флісової тканини. Нова серія флісу Pro - пухка та дуже приємна на дотик тканина, затримує дуже багато тепла, при малій вазі. Тканина вироблена з синтетичних волокон, і має гіпоалергенні властивості. Матеріал ефективно зберігає тепло та відводить вологу.

2. Грілка для рук з USB Lifesystems Rechargeable Hand Warmer 5200 mAh

Грілка для рук з USB Lifesystems Rechargeable Hand Warmer 5200 mAh- це сучасний гаджет, який допоможе з легкістю перенести холодні погодні умови. Одним натисканням кнопки тепло виділяється за лічені секунди та зберігається до 6 годин. Грілка має чотири температурні режими від 42°C до 50°C. Заряджати грілку необхідно від USB-кабелю (він є в комплекті). Заряджена грілка може виконувати роль павербанку.

3. Грілка-устілка для ніг Only Hot Foot Warmer

Туристична грілка-устілка Only Hot Foot Warmer — тонка устілка для туфель і черевиків, що сама нагрівається, ідеально підходить для збереження тепла ніг за низької температури. Ви можете використовувати їх у будь-який час — тепло триває до 8 годин.

4. Термос Lifeventure Vacuum Flask 1.0 L

Lifeventure Vacuum Flask 1.0 L – вакуумний термос з пробкою традиційного типу і кришкою, яка може використовуватися в якості чашки. Зберігає температуру гарячих напоїв до восьми годин. Термос виготовлений ​​з нержавіючої харчової сталі, має мідне покриття для кращого збереження тепла.

5. Балаклава Fleece Multicam

Тепла, тактична балаклава для військових підрозділів. Балаклава вироблена з флісовї тканини,  яка оберігає від перегріву та подальшого переохолодження.  За рахунок фактури тканини утворюються повітряні прошарки, які забезпечують додаткове утримання тепла. Тканина добре дихає, відводить вологу, швидко сохне.

Коментарі
Рекомендовані товари