Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Особистий кабінет
Меню
+ 38 063 716 89 92 Замовити дзвінок

ЩО НЕ ТАК З ХІМІЧНОЮ ГРІЛКОЮ LIFESYSTEMS?

ЩО НЕ ТАК З ХІМІЧНОЮ ГРІЛКОЮ LIFESYSTEMS?

   “ Гаряче лише 20 хвилин”,  “Гріють хвилин 30, а не 90, як в описі”

       Читаючи деякі відгуки про багаторазову хімічну грілку Lifesystems Reusable Hand Warmer, можна зробити хибний висновок, що це просто якийсь черговий обман. Але є одне велике АЛЕ. Завищене очікуванння від цієї грілки пояснюється саме тим, що користувачі не розуміють навіщо була створена ця грілка.

       Так а для чого потрібна хімічна грілка Lifesystems?

       Коли настає той момент, що наші пальці рук починають замерзати, ми автоматично починаємо ними рухати щоб зігрітися, або ж ховаємо їх в кишеню чи рукавиці. Для чого ми це робимо? Щоб помістити руки до більш теплого простору та підвищити їх температуру хоча б на кілька поділок термометра. І саме цього незначного підігріву достатньо аби збити цей пік зледеніння, від якого пальцям так морозно, що ми починаємо відчувати майже біль. В таку мить пальцями рук неприємно рухати, а шкіра пече, ніби трісне зараз. Навіть невеликого обігріву стає достатньо, щоб полегшало. 

       Грілки Lifesystems Reusable Hand Warmer створені саме для цього початкового прогріву. І вже трохи розмяклі пальці зможуть рухатися краще, розганяючи кров судинами, та нагріваючи самих себе.

       Після активізації грілки відбувається хімічна реакція. Гель перетворюється на кристали, що супроводжується виділенням тепла. Тепло досягає 54°C. З досвіду помітно, що якщо зробити ці маніпуляції вдома, то нагрівання буде відчуватися аж до гарячого стану. Пальцям рук буде майже спекотно. Але знаходячись на вулиці, відчувається це не так гаряче, більше як 'чашка гарячого чаю в руках". Виділення тепла від хімічної реакції буде відбуватися близько 30 хвилин. Після цього грілка буде поступово холонути. Тобто її температура буде зменшуватися. Але руки все ще будуть відчувати тепло.


       Основним принципом роботи грілки Lifesystems Reusable Hand Warmer є надання короткострокової високої температури, а потім підтримування середньої сили тепла. Не потрібно очікувати повного зігрівання кінцівок, як ніби ви вже вдома, після бані, закутані в ковдру. І вже ось-ось готові розкритися, або витягнути хоч одну ногу, бо жарко. Ціль грілки - відігріти зашкарублі від холоду кінцівки, а не розслабити їх до стану “після спа салону”. Але повірте, цього більше, ніж достатньо, в деяких моментах, але не завжди.

         Кому і коли підійде багаторазова хімічна грілка Lifesystems?

       Після того як хімічна грілка активована, ви вже не можемо на неї вплинути. Вам не вдастся зупинити нагрівання, щоб продовжити його пізніше, як наприклад, з грілками для рук з USB Lifesystems Rechargeable Hand Warmer. Тому використати хімічні грілку ви можете всього один раз, а потім маєте її відновити. Відновлення грілки передбачає спроможність зробити окріп, та можливість прокип'ятити грілку біля 8 хв. Цього достатньо, щоб грілка була знову готова працювати, але знову лише один раз. Далі маємо знову активувати її. І так щоразу.

       Тому багаторазова грілка Lifesystems Reusable Hand Warmer підійде тим, хто має в близькому доступі можливість закип'ятити воду. Якщо ж доводиться обирати, використати останню воду на приготування їжі, чи на грілку, тоді це того не варте. Краще вже взяти тоді з собою одноразові грілки для рук Only Hot Foot Warmer, які треба всього лиш викинути після використання, або багаторазові USB грілки.

       Хімічна ж грілка підійде тому, кому достатньо використати її лише раз до перезаряду.

  •      Якщо ви працюєте в холодному офісі або виробництві. Ви можете скористатися зігріванням від грілки на роботі, а вдома її перекип'ятити. І на наступний день знов покласти грілку до кишені. В упаковці грілок є дві (для двох рук), застосувати їх можна по черзі, зігріваючи обидві руки від однієї грілки.
  •      Якщо ви маєте професії пов'язані з довгим перебуванням на вулиці (фотограф, таксист, продавчиня на базарі). Люди таких професій також потерпають від частого промерзання. І в критичні моменти використати таку грілку є класним вирішенням проблеми. А потім знов активувати її вдома.
  •      Якщо ви студент і довго очікуєте автобус на зупинці. Все працює так само. Адже грілка ж в вашій кишені є завжди. 
  •      Якщо ваша дитина під час прогулянки взимку ліпила сніговика та намочила свої рукавички, не варто її сварити. Можна активувати грілку та дати малечі. Грілка відіграє маленькі ручки ще до повернення додому.
  •      Якщо ви - військовий на чергуванні, стоїте годинами на посту. Багаторазова грілка також може вам знадобитися. Заклякли руки - відігрілися грілкою, і ще декілька годин зможете вистояти.
  •      Якщо ви військовий, і тримаєте оборону десь в окопі, вам також доречно тримати багаторазову грілку в одній з кишень. І нехай не здригнеться ваша рука в потрібний момент, якщо ви зможете знищити ще хоч одного ворога. А після, вечері, зможете поновити грілки на вогнищі окопної свічки, паралельно зігріваючи бліндаж.


       Кому не підійде хімічна грілка?

  • Хто не має доступу до нагрівання води. 
  • Кому потрібне зігрівання рук більше, ніж 1 раз до поновлення грілки.

       В таких випадках ми рекомендуємо вибрати USB грілку Lifesystems Rechargeable Hand Warmer 5200 mAh. Вона також багаторазова, але поновлює свій заряд від будь-якого павер-банку. 

       То що ж не так з хімічною грілкою? 

       Все так, якщо використовувати її за призначенням.

        Використовуйте грілку як легкий спосіб відігріти руки, а не "спа-салонне" розпарювання рук. Зробіть поновлення грілки простою буденною справою, десь між тим як чистити зуби та заварювати чай. І не робіть з цього велику драму. ГРІЛКА має допомагати, а не заважати.

        І нехай вашим рукам буде завжди тепло!

Коментарі
Рекомендовані товари